Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Vakantiepark Overijssel

Bent u op zoek naar een vakantiepark Overijssel? Dan kunt u goed terecht bij De Wilde Roos. Bij ons vindt u een perfecte combinatie van rust en prachtige natuur. Dus wilt u onthaasten in één van onze bungalows? Lees dan snel meer over ons vakantiepark.

Vakantiepark Overijssel

Wij maken uw vakantie graag zo fijn en compleet mogelijk. Dit doen wij door verschillende arrangementen aan te bieden:

Wilt u uw verblijf bij ons vakantiepark Overijssel uitbreiden met een bezoek aan de sauna? Dan is ons sauna en wellness arrangement wellicht iets voor u. Bent u op zoek naar wat meer luxe? Dan kunt u ons voel je thuis arrangement boeken. Hierbij profiteert u van opgemaakte bedden, een lekkere fles wijn en een gift bag.

Warm Welkom

Wanneer u ons vakantiepark Overijssel bezoekt, ontvangen wij u natuurlijk altijd van harte. Met dit arrangement krijgt u echter een nog warmer welkom. Als u aankomt in uw luxe bungalow zijn de bedden al opgemaakt, zijn er badhanddoeken aanwezig en staat er een fles wijn en een gift bag op tafel. Ook kunt u tijdens uw verblijf genieten van een heerlijke kop koffie en een gebakje bij hotel en restaurant Mooirivier. Dit is een buitengewone plek aan de rivier de Vecht bij Dalfsen. In dit arrangement is tevens een 3-gangen diner inbegrepen bij restaurant Wildthout in Ommen. Hier kunt u een fijne dag perfect afsluiten met een heerlijk diner.

Historisch Ommen verkennen

Met dit arrangement leert u meer over de geschiedenis van Ommen door een bezoekje te brengen aan twee musea: het Tinnen Figuren museum en het Streekmuseum. Bij dit arrangement zijn de entreeprijzen voor deze musea dan ook inbegrepen. Na uw museumbezoeken kunt u de dag afsluiten met een heerlijke kop koffie met wat lekkers bij restaurant Tante Pos. Bij dit arrangement is tevens het voel je thuis arrangement inbegrepen.

Pareltjes van het Vechtdal

Als u van fietsen houdt is dit arrangement een echte aanrader. Wij hebben voor u een prachtige fietsroute uitgestippeld die u langs alle pareltjes van het Vechtdal voert. Zo komt u onder andere door het prachtige Varsen, gaat u de pont over bij Hessum in Dalfsen en komt u bij een bijzonder uitzichtpunt. Tijdens het fietsen krijgt u van ons een goed gevulde picknickmand mee. U kunt dus heerlijk genieten van dit mooie arrangement.

Vakantiepark in Overijssel

Op ons vakantiepark in Overijssel vindt u verschillende bungalows. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk dan eens onze bungalows en voordat u het weet bent u aan het genieten in onze luxe comfort of wellness bungalows.

Recensies van De Wilde Roos

9,6