Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Eten en drinken in Ommen

Ook al hebt u in uw bungalow de beschikking over een volledig ingerichte luxe keuken, op vakantie is het heerlijk om af en toe eens buiten de deur te eten. Genieten van eten en drinken in Ommen? In onze stad heeft u genoeg mogelijkheden om eens heerlijk uit eten te gaan.

Wij, Wim en Harriët, houden ook van heerlijk eten en drinken in Ommen en we laten u daarom graag kennismaken met onze favoriete restaurants uit de buurt. Houdt u van de Italiaanse keuken? Ga dan eten bij La Dolce Vita. Heerlijke gerechten van de Siciliaanse keuken en goede wijnen.

Andere fijne restaurants zijn: Restaurant Paping, Wildthout, Brasserie Tante Pos, Grand Café Jipp en Flater. Hoe lang blijft u bij ons logeren? Als u alle goede restaurants zelf wilt testen heeft u wel even nodig. Wilt u advies over de restaurants of wilt u dat wij voor reserveren? Neem dan contact met ons op.

Nog zin in een toetje?

Een heerlijk diner kan niet zonder een lekker dessert. Doe het eens anders en kies niet iets van de menukaart maar breng een bezoek aan Ekkelenkamp in Ommen. Deze beroemde ijssalon trekt klanten uit het hele land. Het verse zelfgemaakte softijs is heerlijk. Probeer de smaken als yoghurt aardbei en mokka zelf uit. Liever een sorbet of schepijs? Ook dat is mogelijk bij Ekkelenkamp.

Het centrum van Ommen ligt op slechts een kwartier fietsen van de luxe bungalows van De Wilde Roos. Zo kunt u heerlijk genieten van een diner inclusief drankjes.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,2