Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Winkelen in Ommen

Als u op vakantie bent is het altijd leuk om het stadje waar u verblijft te verkennen. Ommen is een gezellige hanzestad aan de Vecht. Gezellig om doorheen te wandelen of te fietsen, een drankje te drinken op het terras of een ijsje te eten. Maar winkelen in Ommen is ook zeker erg leuk.

Ook al heeft de stad op de Hema en Action na nagenoeg geen grote ketens, er is voor iedereen wat te vinden in het centrum. Voor dames en heren zijn de winkels Quattro Store en Stout Jeans de moeite waard. Leuke en originele tweedehands mode vindt u bij De Klaproos.

Streekproducten

Op zoek naar originele streekproducten? Loop dan eens binnen bij De Boerderijwinkel. Hier vindt u onder andere prachtig servies, heerlijke kazen, jam, eieren en lokale wijn en biersoorten. Bij de Wereldwinkel slaagt u altijd voor een origineel cadeau.

Gaat u winkelen in Ommen en doet u uw boodschappen liever niet bij de grote supermarkten? Bezoek dan de ambachtelijke bakkers of de groenteboer. Voor kwalitatief vlees gaat u naar de Keurslager Veltmaat.

Middagje winkelen in Ommen

Ommen leent zich perfect voor een middagje winkelen in Ommen. Schuif tussen door aan in één van de vele restaurants voor een kopje koffie met gebak.

Het centrum bereikt u gemakkelijk per fiets, maar ook met de auto kunt u het centrum snel en gemakkelijk bereiken. Er zijn veel parkeerplaatsen in de stad. Neem wel een blauwe parkeerschijf mee!

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6