Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalowpark Ommen

De bungalows van De Wilde Roos zijn gevestigd op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh. Wanneer u op zoek bent naar een bungalow in Ommen, bent u bij ons dus aan het juiste adres. De bungalows van luxe bungalowpark Ommen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u gegarandeerd kunt genieten van een ontspannen verblijf.

Bungalow Ommen

Luxe bungalows

Wij bieden luxe bungalows voor 4 en 6 personen. Deze bungalow is vrijstaand en volledig vrij van drempels, heeft een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Deze keuken heeft onder andere een vaatwasser, combi-magnetron, keramische kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. Buiten bevindt zich een ruim terras met terrasstoelen. Hier kunt u heerlijk gebruik van maken in de zomer. Ook heeft de bungalow een luxe badkamer met een ruime douche, dubbele wastafel en toilet. Er is tevens een tweede toilet in de hal.

Wellness bungalows

De wellness bungalows zijn net even wat luxer dan de comfort bungalows. De inrichting is verder hetzelfde, maar ze bevatten een sauna en zonnebank extra. In deze bungalow kunt u dus heerlijk ontspannen en heeft u alle tijd voor uw eigen persoonlijke wellness beleving.

bungalowpark ommen

Bungalow in Ommen bij De Wilde Roos

Al voor het vijftiende jaar verhuren wij recreatieve bungalows op Landgoed de Lindenbergh. Wanneer u bij ons een bungalow in Ommen huurt, dan staat gastvrijheid altijd centraal. Wij geven onze gasten iedere dag een gevoel van thuiskomen. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn dan ook twee termen waar wij om bekend staan. Wij vinden het belangrijk dat u een fijne vakantie beleeft.

Omgeving van een bungalowpark Ommen

Het luxe bungalowpark in Ommen van De Wilde roos bevindt zich middenin het prachtige Vechtdal, aan de rand van de toeristische plaats Ommen. Ommen staat bekend om haar gezellige sfeer en de vele zonnige terrassen. Deze karakteristieke stad leent zich dan ook perfect voor een toeristisch uitstapje. Daarnaast kunt u mooie wandel- en fietstochten maken in Ommen. Door het afwisselende landschap in de directe omgeving van het vakantiepark kunt u genieten van prachtige routes. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw eigen route te maken met behulp van de fietsknooppuntenkaart. Houdt u van vissen? Ook dan is Ommen de perfecte locatie met de prominente rivier de Vecht. Deze rivier leent zich perfect voor sportvissers. Bovendien kunt u er ook kano’s huren.

Bekijk onze bungalows in Ommen

Bent u benieuwd geworden naar een bungalow in Ommen? Bekijk dan nu onze verschillende bungalows en kijk welke bungalow het meest geschikt is voor u.

Recensies van De Wilde Roos

9,6