Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Een afscheidsbericht

Een afscheidsbericht

In gedachten verzonken zit ik achter mijn schrijftafel. Als vanzelf dwaalt mijn blik door de voormalige receptie, die nu volledig is getransformeerd in deze bijzondere warme plek: ‘mijn ruimte’. De twee heerlijke pluche stoelen nodigen uit voor een goed gesprek; of om even te mogen landen, te verzinken in eigen gedachten. Een plek om naar binnen te keren.

Waar de incheckbalie heeft gestaan met daaraan grenzend de folderkast, staat nu de unieke open stalen kast, die door Wim is ontworpen en samen met zijn rechterhand Frits is gemaakt, als een waar sieraad tegen de donkerbruine wand.

De juiste beslissing

Een liefdevolle bronzen Boeddha staat in het midden, omringd door klankschalen.De metalen boekenkast nodigt mij uit om de deur te openen. Mijn handen glijden langs de titels en blijven rusten op het boek van de Koreaanse Boeddhistische monnik Sunim met als titel: ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’. Met een glimlach voel ik dat de beslissing die Wim en ik hebben genomen de juiste is.

Op 14 januari 2002 mochten we onze allereerste gasten ontvangen. Een jong gezin waarvoor ik een verse bloemenkrans had gemaakt als warm welkom. Gepassioneerd en onervaren zijn we begonnen aan dit grote avontuur: Het recreatief verhuren van vakantiebungalows op ‘Landgoed de Lindenbergh’. De eerste jaren in samenwerking met Hogenboom Vakantieparken, maar gaandeweg ontvouwde zich ons eigen pad.

Gelachen, geluisterd en gehuild

De incheckbalie werd niet meer gebruikt en maakte plaats voor de stamtafel in het Atelier. Onze naam De Wilde Roos paste ons als een warme jas. Al onze gasten werden ontvangen met een kopje koffie en/of thee en met altijd dat geliefde kletskopje. Als vanzelf ontstonden er gesprekken. Zoveel gedeeld, intens en waardevol. Gelachen, geluisterd en gehuild. Onze gastvrijheid en service die voor ons vanzelfsprekend was, werd door onze gasten enorm gewaardeerd.

Voor velen voelde De Wilde Roos als thuiskomen, hetgeen resulteerde in prachtige reviews bij Zoover. Meerdere awards mochten wij ontvangen, met als kers op de taart: de eerste plaats als beste middelgrote vakantiepark van Nederland.

Intens dankbaar

We voelen ons intens dankbaar voor de afgelopen twintig jaren, waarbij we zijn gegroeid naar wie we nu zijn. De vele persoonlijke ontmoetingen en vriendschappen die hieruit zijn ontstaan dragen wij bij ons als dierbare herinneringen.

Nu wordt het tijd voor een nieuw avontuur. Eigen tijd om ongebaande paden te gaan ontdekken. Tijd om in alle rust te gaan reizen; schrijven; fotograferen, smeden….. Ons mooiste leven te leven, alles is Nu!

Vanaf 2022 stoppen we met het recreatief verhuren van onze bungalows.

Vanuit ons hart een oprecht dank jullie wel!
We wensen eenieder hele fijne Feestdagen toe en voor 2022 en de komende jaren: gezondheid, liefde en geluk.

Liefdevolle groet,
Wim en Harriët


Alles is Nu!

Wacht niet om te vieren
Wacht niet om te vechten
Voor alles wat je waard is
Voor je ’t weet is het voorbij
Wacht niet om te lachen
Wacht niet om te zeggen
Aan diegenen die je lief zijn
Blijf jij hier bij mij

Wacht niet om te dansen
Wacht niet om te vallen
Wacht niet tot secondes
Overgaan in een minuut
Want alles
Ja alles
Is Nu!

Diggy Dex

Recensies van De Wilde Roos

9,6