Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Fietsen en wandelen in Ommen

Houdt u van fietsen of wandelen? Of misschien wel van allebei? Dan viert u uw vakantie op de goede plek bij De Wilde Roos in Ommen. Fietsen en wandelen in Ommen is namelijk fantastisch. De bungalows van De Wilde Roos liggen in het mooie Vechtdal. Zoals de naam het al zegt, in onze omgeving vindt de Vecht haar weg. In het Vechtdal zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgestippeld die zeker de moeite waard zijn.

Kent u de boeren fietsroutes al? Deze fietsroutes zijn ontwikkeld door het initiatief De Boer Als Gastheer. Achttien boeren die in het Vechtdal wonen stellen hun bedrijf open voor publiek. Iedere boerderij is uniek en leuk om te bezoeken. Wilt u langs deze boerderijen fietsen en tegelijkertijd de omgeving verkennen? Fiets dan één van de drie boeren fietsroutes. Zo is er de Boerenpicknickroute, de Bergboerenroute en de Boer en Vecht-route. Bekijk hier de verschillende boeren fietsroutes.

Benieuwd naar andere fietsroutes door het Vechtdal? In onze receptie liggen veel verschillende folders met routes.

Wandelen door prachtige natuur

Gaat u liever te voet de omgeving verkennen? Loop dan één van de vele mooie wandelroutes door het Vechtdal. Ga over de mooie heidevelden op de Lemelerberg en de Archemerberg of wandel over de zandverstuiving De Sahara. U kunt natuurlijk ook richting het centrum van Ommen wandelen. In het centrum vindt u tal van gezellige winkeltjes en sfeervolle restaurantjes. Is het mooi weer? Plof dan op één van de vele terrassen en geniet van de gezellige sfeer in Ommen.

Mooie routes aan uw voeten

Als u bij De Wilde Roos in een luxe bungalow slaapt liggen de fiets- en wandelroutes aan uw voeten. Fietsen en wandelen in Ommen zal uw vakantie bij ons helemaal compleet maken. Op zoek naar originele routes? Of wilt u een gevulde picknickmand mee onderweg? Wij helpen u graag!

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6