Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalowpark Overijssel

Bent u op zoek naar een luxe bungalowpark in Overijssel? De Wilde Roos heeft diverse bungalows op het mooie vakantiepark Landgoed de Lindenbergh.

Bungalowpark Overijssel

U kunt bij ons terecht voor twee typen bungalows: de luxe bungalow en de wellness bungalow.

LUXE bungalow

  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • Keuken inclusief combi-magnetron en vaatwasser
  • Badkamer met douchecabine, toilet en dubbele wastafel
  • Terras voorzien van tuinmeubilair
  • Vloerverwarming

Het extraatje van de wellness bungalow is dat deze een sauna een zonnebank heeft. Op de bovenverdieping is er een complete relaxkamer met een infrarood sauna en een hoogwaardige zonnebank inclusief gezichtsbruiner. Deze bungalow is tevens voorzien van draadloos internet. De bungalow voor mindervaliden is uiteraard volledig aangepast. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond, waarvan de grote slaapkamer is ingericht met twee nieuwe hoog-laag bedden. De badkamer is bovendien voorzien van een douche stretcher, een verstelbare spiegel en een extra toilet.

Bungalowpark in Overijssel De Wilde Roos

Al twaalf jaar verhuren wij recreatieve bungalows op Landgoed de Lindenbergh. Wanneer u bij ons een bungalow in Overijssel huurt, dan staat gastvrijheid altijd centraal. Wij geven onze gasten iedere dag een gevoel van thuiskomen. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn dan ook twee termen waar wij om bekend staan. Wij vinden het belangrijk dat u een fijne vakantie beleeft.

Arrangementen in ons bungalowpark in Overijssel

In ons bungalowpark Overijssel bieden wij diverse arrangementen aan. Zo kunt u uw bezoek aan vakantiepark De Wilde Roos bijvoorbeeld uitbreiden met een bezoek aan de sauna. Ook kunt u profiteren van opgemaakte bedden bij aankomst, een lekkere fles wijn en een gift bag. Hiernaast kunt u verschillende culinaire arrangementen boeken.

Workshops

Vanaf maart 2014 gegeven wij ook workshops. Onze eerste workshop is een lente workshop. Hiermee haalt u de prachtige kleuren en geuren van de lente van buiten naar binnen. U gaat mooie lenteaccessoires voor in huis maken: een sfeervolle tulpen spiraalkrans en een kleurig lentearrangement in een glazen schaal. U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers en rond de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe workshops.

Sport en natuur

Ommen staat bekend om de prominente rivier de Vecht, wat zich perfect leent voor sportvissers. Ook is het mogelijk om kano’s te huren, waarmee u stroomafwaarts over de Vecht en de Regge vaart. Dwars door het prachtige dal van deze twee rivieren kunt u genieten van de prachtige natuur. In Ommen vindt u ook andere mooie natuurgebieden, zoals de zandverstuiving De Sahara, de vele vennetjes en de prachtige heidevelden.

Boek uw bungalow direct

Ziet u een heerlijke vakantie op ons luxe bungalowpark Overijssel wel zitten? Boek dan direct online uw vakantie!

Recensies van De Wilde Roos

9,6