Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Omgeving

De bungalows van De Wilde Roos op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh omgeving Ommen liggen middenin het prachtige Vechtdal, aan de rand van de toeristische plaats Ommen. Deze groene Hanzestad ligt op loop- en fietsafstand van vakantiepark Landgoed de Lindenbergh en staat bekend om haar gezellige sfeer en de vele zonnige terrassen. De karakteristieke stad leent zich perfect voor een toeristisch uitstapje.

Fietsen en wandelen

Omgeving Ommen is bij uitstek de stad waar u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. In het afwisselende landschap in de directe omgeving van het vakantiepark zijn prachtige wandel- en fietstochten uitgestippeld. Ook bestaat de mogelijkheid om uw eigen route te maken met behulp van de fietsknooppunten kaart.  U vindt onderweg mooie natuurgebieden zoals de zandverstuiving De Sahara, vele vennetjes en de prachtige heidevelden op de Lemelerberg en de Archemerberg. Lees meer.

Winkelen

Ommen bezit niet de grote winkelketens, maar juist dat maakt Ommen zo’n leuk stadje om te winkelen. Gezellige winkels met mooie unieke damesmode, ambachtelijke bakkers, een ruime boekenwinkel en een boerderijwinkel. Benieuwd naar het winkelaanbod van omgeving Ommen? Lees dan hier verder.

Eten en drinken

Tijdens een bezoek aan Ommen kunt u genieten van heerlijke maaltijden bij één van de vele restaurants. Ga voor Italiaans, Grieks of Hollands. De keuze is eindeloos. Bij mooi weer zakt u heerlijk weg op het terras. Drankje erbij en het ultieme genieten kan beginnen. Bekijk hier restaurants in Ommen.

Musea en ateliers

Houdt u van geschiedenis en kunst? Ook dan kunt u in omgeving Ommen uw hart ophalen. Bezoek bijvoorbeeld het Tinnen Figuren Museum of de de prachtige Beeldentuin in Witharen.

Rivier de Vecht

Ommen staat bekend om de prominente rivier de Vecht. De Vecht leent zich perfect voor sportvissers. Er is ook de mogelijkheid om kano’s te huren. Met een kano vaart u stroomafwaarts over de Vecht en de Regge in omgeving Ommen, dwars door het prachtige dal van deze twee rivieren.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6