Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Zoover: “De Wilde Roos in top 3 beste vakantieparken”

Zoover: “De Wilde Roos in top 3 beste vakantieparken”

Beste drie vakantieparken van Nederland liggen in Overijssel

De Wilde Roos staat met het cijfer 9,56 op de derde plaats in de top tien beste vakantieparken van Nederland. Dit blijkt uit cijfers van het reviewplatform Zoover. Deze uitslag is gebaseerd op reviews die van augustus 2018 tot en met juli 2019 op zoover.nl zijn geplaatst.  Wim en Harriët: “Wij zijn natuurlijk supertrots op deze uitkomst. Begin dit jaar behaalden we met een 9,6 een tweede plek in de strijd om beste vakantiepark van Nederland te worden. Dat we die hoge score kunnen vasthouden is heel mooi.”

Opvallend is dat de drie beste vakantieparken van Nederland allemaal in Overijssel liggen. Villapark Eureka in het Overijsselse Deurningen is het beste vakantiepark van Nederland met een gemiddelde score van 9,75. Op de tweede plaats staat het Hof van Salland met een 9,63. Lieke Peters, woordvoerder bij Zoover: “Vakantieparken in Overijssel krijgen al jaren hoge reviewcijfers, maar het is niet eerder voorgekomen dat de top drie uit parken in Overijssel bestaat.”

In één woord geweldig

Wat vinden gasten dan zo fijn bij ons? Lees het zelf in onze meest recente reviews:

Joke en Cor, Joke, Kees en Rianne gaven het cijfer 10 

Leuk ontvangen met wat te drinken en een kletskop. Ook nog een bon voor heerlijke koffie met gebak bij Tante Pos. Super! Het huis is werkelijk niets op aan te merken, gezellig ingericht en super schoon. Besloten tuin met zon of schaduw en een prachtig bloeiende boom. Prachtige omgeving, veel gefietst. Vriendelijke mensen. Kortom, geweldig!

Ankie en Roel gaven het cijfer 9

Wat een mooi verblijf, twee mooie e-bikes gehuurd, fijne fietstochten gemaakt, bon voor koffie en gebak bij Tante Pos, in één woord geweldig!

Marc en Marjolein gaven het cijfer 9 

Een heerlijke vakantie gehad. De accommodatie tot in de puntjes verzorgd. Een warm onthaal door Harriet en Wim. Een prima uitvalsbasis voor uitstapjes.

Meer reviews lezen

Minimaal dertig reviews

De top tien vakantieparken is gebaseerd op reviews die van augustus 2018 tot en met juli 2019 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen vakantieparken die de afgelopen twaalf maanden minimaal dertig reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse.

Zelf een review schrijven?

Bent u zelf op vakantie geweest in een bungalow van De Wilde Roos en heeft u nog geen review achtergelaten? Doe dat dan hier! U helpt er ons, maar ook andere toekomstige gasten, enorm mee!

Schrijf een review
Recensies van De Wilde Roos

9,6