Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

2e plek voor De Wilde Roos in top 5 beste vakantieparken

2e plek voor De Wilde Roos in top 5 beste vakantieparken

De Wilde Roos is met een 9,6 het op een na beste vakantiepark van Nederland.

Vanavond zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor vakantieparken uitgereikt. De vijf beste vakantieparken werden genomineerd en uit die nominaties heeft vakantiepark De Wilde Roos uit Ommen de tweede plek gewonnen. Alle gasten die in het jaar 2018 een review achterlieten op Zoover.nl gaven De Wilde Roos gemiddeld een 9,6. Een prachtig resultaat waar eigenaren Wim en Harriët Weitkamp heel trots op zijn.

Een na beste vakantiepark van Nederland

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top 5 van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Gasten beoordeelden De Wilde Roos met een waarderingscijfer 9,6. Eigenaren Wim en Harriët Weitkamp zijn heel trots: “Wat ontzettend gaaf om ook dit jaar weer een Gouden Zoover Award te mogen ontvangen. We zijn ontzettend trots op de hoge score. Vorig jaar eindigden we als derde en dat was al zo mooi. Dat we nu op de tweede plek staan bewijst dat ons concept echt werkt. We streven er altijd naar om onze gasten een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Dat begint en eindigt altijd met oprechte en persoonlijke aandacht.”

Bekijk het Zoover certificaat hier

Oranje en Gouden Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio.

Over De Wilde Roos

De Wilde Roos is een rustig en ruim opgezet vakantiepark dat middenin het mooie Vechtdal ligt. De luxe bungalows zijn elk ingericht in een eigen stijl en daarmee stralen ze zoveel meer uit dan een standaard vakantiehuisje. In de directe omgeving liggen prachtige wandel- en fietsroutes en ook het stadje Ommen leent zich perfect voor een gezellig middagje uit. Lees hier meer over de bungalows van De Wilde Roos: luxe bungalows.

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6