Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Top Zoover reviews over De Wilde Roos op een rij!

Top Zoover reviews over De Wilde Roos op een rij!

Onze gasten laten al jarenlang reviews achter op de vakantiebeoordelingen website van Zoover. We hebben zelfs al een aantal prijzen in de wacht mogen slepen! Zo werden we begin 2018 nog derde in de top tien beste vakantieparken van Nederland! We zijn enorm trots op deze goede Zoover reviews over De Wilde Roos. Op dit moment scoren we een 9,4 uit 220 reviews. Hoe gaaf is dat!

Graag delen we hier een aantal reviews van de laatste maanden waar we erg trots op zijn. Bent u ook op vakantie bij ons geweest en heeft u nog geen review achtergelaten? U helpt andere vakantiegangers enorm met uw beoordeling!

Schrijf een Zoover beoordeling

Reviews van Zoover

Siem Brinkkemper geeft ons een 10 en schrijft: “We waren er een week voor de Pinksteren en het was zo gezellig. Dat we bij Harriët gevraagd hebben of er nog iets vrij was met de Pinksteren. Ze moesten toen nog snel een bungalow in orde maken, maar dat was geen probleem. Nou is er bij hun nooit een probleem. Alles wat je vraagt doen ze voor je! Met één woord, het is zo fijn om daar te zijn. Tot in het voorjaar!

Joke Keukenmeester geeft ons ook een 10 en schrijft: “We komen alweer voor de vijfde keer bij jullie, en elk jaar verheugen we ons er op. De mooie superschone bungalow van alle gemakken voorzien, de rust van het park en de omgeving. Ommen een mooi plaatsje. Het grote wandelnetwerk.We maken nog steeds wandelingen die we nog niet hebben gemaakt. Het fietsen. Ook Harriët en Wim zijn lieve mensen die altijd tijd hebben voor een praatje maar ook de mens zien. Het hoeft niet maar is toch heel fijn als dat gebeurt.”

HJ van Duren geeft ons ook een 10 en schrijft: “Geweldig mooi schoon gezellig huisje. Heerlijke bedden en het huisje is van alle gemakken voorzien. En een warm welkom door de beheerders Wim en Harriët. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Daar doen we het voor

Deze mooie positieve reviews van onze gasten. Daar doen we het voor! Wilt u ook genieten in onze mooie bungalows? Bekijk dan de beschikbaarheid en prijzen hier op onze website! U kunt ook direct online boeken. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Bel: 0529-463666.

Boek online
Recensies van De Wilde Roos

9,6