Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

De Wilde Roos derde in top 10 beste vakantieparken in Nederland!

De Wilde Roos derde in top 10 beste vakantieparken in Nederland!

Harriët Weitkamp: “Dat we met ons park tussen al die grote namen staan maakt ons heel erg trots!” 

Tijdens de jaarlijkse Zoover Awards uitreiking is luxe bungalowpark De Wilde Roos uit Ommen beloont met een derde plek in de top 10 beste vakantieparken in Nederland. Dit levert een Golden Zoover Award op. Eigenaren van De Wilde Roos, Wim en Harriët Weitkamp, namen hun prijs in ontvangst tijdens de officiële Zoover Awards uitreiking op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Ze zijn beide ontzettend trots. Harriët: “De top tien staat vol met bekende grote namen. Dat wij daar met ons kleine, maar luxe, park tussen mogen staan is heel erg gaaf.” 

De Zoover Awards van de vakantie review website Zoover.nl worden elk jaar opnieuw uitgereikt aan de best scorende accommodaties van Nederland. Denk aan campings, hotels, bed & breakfasts en bungalowparken. In totaal zijn er negen categorieën. Accommodaties met gemiddeld een 9 of hoger krijgen een Gouden Zoover Award. Wel heeft een accommodatie over heel 2017 een minimum aantal reviews nodig: 30 voor kleine en 50 voor grote accommodaties. De Wilde Roos scoorde een 9,4 uit een groot aantal reviews in 2017 en behaalde hiermee een Golden Zoover Award.

Zorg en aandacht

Wim en Harriët zijn ontzettend trots op het behalen van deze award. “Een plek in de top 10 beste vakantieparken van Nederland is een fantastisch resultaat van altijd hard werken en oprechte aandacht geven aan onze gasten”, vertelt Harriët. Ze denkt dat De Wilde Roos juist door die persoonlijke aandacht zo goed scoort. “Bij ons is er altijd tijd voor koffie en een praatje als mensen in de receptie komen. Ook zijn de bungalows met veel zorg en aandacht ingericht. We proberen zo een voel je thuis-gevoel te creëren.”

Dat deze aanpak werkt is te zien aan de vele positieve reacties op de website van Zoover. “Dat is iets waar je het als eigenaar van een vakantiepark allemaal voor hoort te doen: blije en tevreden gasten. Als wij onze gasten uitzwaaien nadat ze verteld hebben over hoe fijn ze het bij ons hebben gehad krijgen we volop energie”, sluit Harriët af.

Recensies van De Wilde Roos

9,6