Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

De Wilde Roos één na beste vakantiepark van Nederland!

De Wilde Roos één na beste vakantiepark van Nederland!

Nieuws om trots op te zijn: wij zijn het één na beste vakantiepark van Nederland! Dit schrijft Zoover, de populaire vakantiereview website. Zij hebben op basis van de reviews van de afgelopen 12 maanden de best beoordeelde vakantieparken verzameld. En daarin scoren wij met een gemiddelde van een 9,43 een prachtige tweede plek! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. Wij doen altijd ons uiterste best om het onze gasten naar hun zin te maken en ze het gevoel te geven ’thuis te komen’. Deze tweede plek bevestigd dat dit goed lukt!

Een greep uit de reviews

De reviews op Zoover.nl liegen er dan ook niet om. Hierbij een kleine greep uit de reacties waar wij erg blij van worden:

“De Wilde Roos van Wim en Harriët. Voor het eerst hier op vakantie geweest maar zeker niet voor het laatst. Mooie bungalow van alle gemakken voorzien. Je kan het zo gek niet bedenken of het was aanwezig. Top. Een heerlijke, luie stoel en goede tuinstoelen met kussens. Alles schoon en netjes. Goed bed. Warme ontvangst!”

“Elke keer dat je naar de wilde roos gaat voelt het steeds meer als thuiskomen. Wim en Harriet hebben altijd koffie/thee met wat lekkers klaar staan als je komt. En altijd een praatje. Huisje is compleet ingericht. En mocht je wat missen? Geef het dan door.”

Lees hier het blog van Zoover waarin de top 10 vakantieparken staat.

Zoover Awards

Ieder jaar strijden wij ook mee voor een Zoover Award. Deze prijs gaat naar het beste vakantiepark gezien over het hele jaar en wordt in januari uitgereikt. Vorig jaar sleepten wij de derde plek in de wacht en met deze tussenstand hopen we ook over het jaar 2018 weer een Award te winnen. Dit lukt echter alleen met uw hulp, door een review achter te laten op Zoover.nl. Laat dus snel uw review achter!

Schrijf een review

Beste vakantieparken vindt u in Overijssel

Nog een leuk feitje: in de huidige top 10 beste vakantieparken van Nederland staan maar liefst vijf parken in Overijssel! En dat begrijpen wij wel. Want in Overijssel vindt u nog die ‘ouderwetse’ vriendelijkheid en gastvrijheid, rust en natuurijk prachtige natuur.

Recensies van De Wilde Roos

9,6