Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Jolanda: “De Wilde Roos voelt als ons tweede thuis”

Jolanda: “De Wilde Roos voelt als ons tweede thuis”

Henk en Jolanda Sloof zijn vaste gasten bij De Wilde Roos

Henk en Jolanda Sloof gaan al zo’n 15 jaar op vakantie in een bungalow van De Wilde Roos. Jolanda vertelt dat ze zeker al 25 keer op vakantie zijn geweest bij De Wilde Roos. “Harriët zegt altijd: geluk is ergens zijn waar je nooit meer weg wilt. Dat klopt voor ons heel erg als we hier op vakantie zijn. De bungalow voelt als ons tweede thuis”, aldus Jolanda. 

“De eerste keer dat we hier op vakantie kwamen, waren we direct enthousiast. De bungalow is van alle gemakken voorzien en je hebt door de afgesloten tuin echt rust en privacy. Het is zo heerlijk stil. Zelf komen we uit de jachtige Randstad dus dan is deze omgeving een verademing”, vertelt Jolanda.

Ze gaat verder: “Het stadje Ommen is ook echt heel gezellig. In onze vakantie gaat Henk er bijna elke ochtend even heen om boodschappen te doen. Normaal werkt hij zes dagen per week, maar op vakantie slaapt hij uit en gaat hij op zijn gemak boodschapjes doen. Naar de bakker, de slager en de supermarkt. Heerlijk!”

Je hoeft helemaal niks

“De bungalow is zo compleet dat je echt niets hoeft te doen. Zelf ben ik chronisch ziek en doe ik het op vakantie dan ook echt rustig aan. Het fijne van deze luxe en ‘zen’ ingerichte vakantiewoningen is dat je de deur niet uit hoeft. Je hebt alles bij de hand. Ook is het prettig dat elke bungalow een wasmachine en een droger heeft, dus je komt niet thuis met bergen vuile was.

Daarnaast heeft elke bungalow haar eigen inrichting. Wij verblijven de laatste bezoeken altijd in bungalow nummer 6. Hier vind ik de inrichting zo mooi dat ik zelfs al eens dingen van Harriët uit de Bungalow heb gekocht voor thuis”, lacht Jolanda.

Met gastheer en gastvrouw Wim en Harriët, hebben Henk en Jolanda een hele goede klik: “Als we aankomen voelt het gewoon alsof we ze wekelijks zien. We geven elkaar een knuffel en een kus en kletsen eerst rustig bij. Zelfs onze honden kunnen het goed met elkaar vinden. Terwijl wij koffie drinken, krijgt onze hond een bakje water.”

Twee keer per jaar

Henk en Jolanda gaan twee keer per jaar op vakantie naar een bungalow van De Wilde Roos. “We zijn in al die keren dat we hier zijn geweest misschien één keer ergens anders op vakantie geweest. We hebben het hier zo goed, dus waarom zou je ergens anders heen gaan? Als je me nu zegt dat ik er morgen weer heen mag, stap ik zo in de auto!”

 

 

Fotocredits: Henk en Jolanda Sloof

Recensies van De Wilde Roos

9,6