Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Freerkje: “Mijn ouders zijn nooit meer van vakantiebestemming veranderd”

Freerkje de Jong maakte kennis met De Wilde Roos door haar ouders. Zij zijn namelijk al een tijdje vaste gasten, maar zelf heeft ze er ook een goede ervaring. “In 2018 was ik zelf op zoek naar een vakantiewoning in Nederland. Na een hele drukke periode had ik behoefte aan rust en waar ga je dan naartoe? Ik herinnerde me de goede ervaring van mijn ouders met De Wilde Roos en heb vervolgens voor mezelf 2,5 week een bungalow geboekt.”

Dat bleek een goeie keuze te zijn. “Bij aankomst in de vakantiewoning kreeg ik direct het gevoel van ‘thuis komen’.” Volgens Freerkje komt dat doordat de bungalows zo sfeervol ingericht zijn. “Alles is aanwezig. Een plaid op de bank, gezellig servies, wasmachine en droger. En zelfs een strijkplank met strijkijzer.” Daarnaast kon ze zich ook in de keuken uitleven. “Een combi oven en bakgerei maakt het mogelijk om lekkere een appeltaart te bakken. Heel bijzonder voor een vakantiewoning.”

De ouders van Freerkje gingen elk jaar op een andere plek in Nederland op vakantie, totdat ze kennis maakten met Wim en Harriët bij de Wilde Roos. “Ze hadden het daar zo naar hun zin gehad dat ze vervolgens het volgende jaar weer bij De Wilde Roos boekten. En dat is zo gebleven.” De persoonlijke band die ze hierdoor met elkaar hebben opgebouwd, speelt hierbij een grote rol. “Als mijn moeder dan weer belde wist Harriët altijd direct wie ze aan de lijn had.”

“Een vakantie bij De Wilde Roos begint en eindigt bij Wim en Harriët aan tafel met koffie en kletskoppen. Je voelt je er direct thuis door de belangstelling en tijd die ze voor gasten nemen. Dat is heel bijzonder!”

Freerkje vertelt dat De Wilde Roos ook altijd meedenkt met oplossingen. “Om gezondheidsredenen hadden we om een extra stoel gevraagd voor mijn ouders. Dat hoef je maar een keer te vragen. Bij aankomst staat de stoel al klaar in de bungalow.”

Op de vraag wat er in Freerkje opkomt als ze denkt aan De Wilde Roos heeft ze een kort, maar krachtig antwoord: ‘Thuis komen’. “Een vakantie bij De Wilde Roos is in alle opzichten geweldig. Een sfeervolle bungalow die meer dan compleet is, een ruime tuin met veel privacy. En als er iets is kun je altijd terecht bij Wim & Harriët.”

 

Recensies van De Wilde Roos

9,6