Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

De Wilde Roos wint Zoover Orange Award

De Wilde Roos wint Zoover Orange Award

De Wilde Roos is trotse winnaar van de Zoover Orange Award 2016! We zijn ontzettend blij dat we weer een award mogen toevoegen aan ons bungalowpark in Ommen. In de maand september streden we me mee met de Zoover Awards van 2016. Via reviews kon er op ons park gestemd worden.

Trots en blij

Er werden drie verschillende awards uitgereikt. De Zoover Award Goud voor de accommodatie met de hoogste gemiddelde score binnen elke categorie. De Zoover Award Goud voor de accommodatie met het grootste aantal stemmen binnen elke categorie. De Oranje Zoover Award is voor alle accommodatiehouders die na het sluiten van de stemronde een 9 of hoger scoren.

Trots en blij zijn wij dat we als klein bungalowpark een Oranje Zoover Award hebben gewonnen. Met een score van een 9,2 mogen we zeker gelukkig zijn. Bent u benieuwd naar de eindstand in de categorie vakantieparken/bungalowparken? Klik dan hier.

De Wilde Roos Wim en HarriëtBedankt voor het stemmen!

Zonder u was het winnen van de Zoover Orange Award niet mogelijk en bij deze willen we u dan ook hartelijk bedanken voor het stemmen. Wat fijn dat uw verblijf op ons park zo goed bevallen is. Graag zien we u dan ook nog eens terug in één van onze luxe of wellness bungalows.

Wie wint het weekendje weg?

Zoals u weet verloten wij een weekendje weg onder iedereen die heeft gestemd op onze bungalows. Nu zijn we dan ook blij dat we de winnaar bekend kunnen maken. Tromgeroffel……. Familie Hilboesen heeft het heerlijke Voel je thuis weekend gewonnen bij De Wilde Roos. Neem nu contact met ons op en dan vertellen we meer over de gewonnen prijs familie Hilboesen.

Recensies van De Wilde Roos

9,6