Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

De Wilde Roos weer genomineerd voor Zoover Award!

De Wilde Roos weer genomineerd voor Zoover Award!

Met trots mogen wij vertellen dat wij weer genomineerd zijn voor de Zoover Awards 2016. Ons bungalowpark is genomineerd in de categorie Vakantieparken/Bungalowparken. Dit jaar bepalen gasten welk park het beste park van Nederland wordt en dus hebben we uw hulp nodig!

Zoover-awards-2016-2_273x228-2Wij willen natuurlijk erg graag winnen en we zouden het dan ook geweldig vinden als u uw review wilt plaatsen op de website van de vakantiebeoordelingen website Zoover. Vanaf 4 juli mag iedereen stemmen door zijn of haar review achter te laten bij Zoover. Dus bent u wel eens te gast geweest bij De Wilde Roosen was u tevreden? Laat dit dan weten op de website van Zoover! U kunt hier uw review achterlaten.

Win zelf een vakantiepakket t.w.v. €300,-

Als u nu uw review achterlaat maakt u zelf ook kans op een prijs. Maak kans op een vakantiepakket t.w.v. €300,-. In dit pakket zit onder andere een bluetooth speaker, trolley koffer, zonnebril en nog veel meer.

Bent u nog nooit op vakantie geweest in een luxe bungalow van De Wilde Roos? Wilt u zelf ervaren waarom al onze gasten zo positief over ons zijn? We staan nu gemiddeld een 9,3 op Zoover! Lees hier vast de reviews van gasten die u voor gingen.

Recensies van De Wilde Roos

9,6