Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Wij staan 5e in top 10 schoonste bungalowparken van Nederland!

Wij staan 5e in top 10 schoonste bungalowparken van Nederland!

Een tijdje geleden bracht de Consumentenbond schrikbarend nieuws naar buiten. Bij een groot deel van de vakantieparken in Nederland is de hygiëne ondermaats. Zo vonden ze tijdens onderzoek beestjes en poepbacteriën in de badkuip, of kruimels in plakkerige keukenkastjes. Uit de steekproef van de Consumentenbond blijkt dat bijna de helft van geteste huisjes wel iets mankeerde. Lees hier een uitgebreid artikel van RTL Nieuws over dit onderzoek

De Wilde Roos in top 10 schoonste bungalowparken

De review website Zoover komt met een tegengeluid op dit onderzoek. Natuurlijk wil je je vakantie niet starten in een vies vakantiehuisje. Dat vakantiegevoel is immers snel weg als je eerst moet gaan schoonmaken in de woning of als het er gewoon te vies is om je eigen spullen, denk aan kleding en boodschappen, in op te bergen.

Zoover maakte een top 10 van de schoonste bungalowparken. De lijst is samengesteld uit de hoogste scores op basis van hygiëne in vakantieparken in Nederland. Deze scores komen uit reviews die gasten hebben achtergelaten op de website van Zoover. Het mooie nieuws is dat De Wilde Roos op de 5e plek staat in deze lijst!

Bekijk de volledige top 10 hier

Logeren in een schone bungalow?

Wilt u genieten van dat ultieme vakantiegevoel en zeker niet eerst een uur moeten schoonmaken als u aankomt in de vakantiewoning? Onze vereiste is: een optimaal schone bungalow waar iedereen zich thuis voelt. Wij hechten hoge waarde aan de hygiëne in onze woningen. Boek daarom een luxe bungalow op ons vakantiepark en laat het grote genieten maar beginnen!

Bekijk de bungalows Reserveer direct
Recensies van De Wilde Roos

9,6