Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

VADERDAG cadeau: handgemaakte vreugdewipper

VADERDAG cadeau: handgemaakte vreugdewipper

Dat gastheer Wim veel meer kan dan alleen gasten ontvangen weten jullie natuurlijk allang. In zijn smederij maakt hij de mooiste creaties.

Morgen (zaterdag 15 juni 2019) staat Wim op de Fair in Varsen te smeden. Hier kunt u een heel stoer Vaderdag cadeau kopen. Een zogenaamde vreugdewipper (bieropener). De vreugdewipper is volledig met de hand gemaakt en voorzien van het logo van de smederij van Wim. De vreugdewipper wordt verpakt in een mooi houten kistje.

Meer informatie over de Jubileum Fair

Speciale Vaderdagactie

Normaal kost deze ambachtelijk gesmede vreugdewipper inclusief kistje €17,50, maar morgen op de fair geldt een actieprijs van €15,-! Kunt u niet komen op de fair? Dan kunt u de vreugdewipper ook bestellen. Stuur voor 29 juni een e-mail (info@dewilderoos.nl) of een privé Facebookberichtje onder de vermelding van VADERDAG. U koopt de vreugdewipper dan voor de speciale actieprijs. We verzenden de vreugdewipper dan naar het adres van uw keuze. Portokosten zijn voor u.

Wim maakt nog veel meer mooie creaties boven zijn smidsvuur. Benieuwd naar zijn Smederij of wilt u iets op maat laten maken? Denk aan bijvoorbeeld een originele regenmeter. Neem dan contact op met Wim via 0529-463666.

Jubileum Fair Varsen

Op zaterdag 15 juni wordt de Jubileum Fair van 11:00 tot 15:00 uur gehouden door het Plaatselijk Belang van Varsen om het 40 jarig bestaan te vieren. Op deze jubileum fair staan diverse stands, leuke kinderactiviteiten, er is een demonstratie schapen drijven en een demonstratie van een kettingzaag kunstenaar. Ook Wim gaat dus smeden op deze gezellig fair.

Om 14:30 uur wordt de Brink feestelijk geopend door wethouder Leo Bongers. Vanaf 14:15 uur zal het slagwerk van Soli Deo Gloria zorgen voor een bijzondere muzikale bijdrage.

Locatie: De Brink in Varsen aan de Varsenerweg 6.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6