Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Boek een luxe bungalow voor vakantie in eigen land

Boek een luxe bungalow voor vakantie in eigen land

Onderzoek: vakantie in eigen land populairder

In 2016 is het aantal vakanties van Nederlanders gegroeid. Zo werden er door de Nederlanders zo’n 35,5 miljoen vakanties geboekt in het afgelopen jaar. Opmerkelijk is dat het aantal vakanties in eigen land gestegen is, maar het aantal vakanties in het buitenland daalde. Volgens onderzoeksbureau NBTC-NIPO Research is de daling van het aantal buitenlandse vergaderingen te wijten aan de zorgen om veiligheid, het mooie zomerweer in Nederland en de aantrekkende economie.

Ongeveer 12,8 miljoen Nederlanders (dit is 81% van de bevolking)zijn in 2016 een of meerdere keren op vakantie geweest. Ten opzichte van 2015 is dit met ruim 100.000 Nederlanders meer een lichte stijging. 17,6 Miljoen vakanties vonden in eigen land plaats en 17,9 vakanties in het buitenland. Het aantal binnenlandse vakanties steeg met 3% en het aantal buitenlandse vakanties daalde met 1% ten opzicht van het jaar 2015.

De stijging (600.000 meer) van het aantal binnenlandse vakanties is volgens het onderzoeksbureau NBCT-NIPO Research te verklaren door de aantrekkende economie, het mooie zomerweer en de zorgen om veiligheid (als gevolg van terroristische aanslagen).

Prachtige Vechtdal

Als u bij De Wilde Roos op vakantie gaat geniet u van de prachtige omgeving die het Vechtdal heet. Met de prachtige groene bossen, weidse heidevelden en mooie rivier de Vecht die door het Vechtdal kronkelt waant u zich in een mooi stukje Nederland. Wie heeft een vakantie in het buitenland nodig als ook ons eigen land zoveel te bieden heeft?

Bij De Wilde Roos boekt u een heerlijke luxe bungalow voor vakantie waarin u volledig tot rust kan komen. In uw luxe bungalow bent u van alle gemakken voorzien. Kook heerlijke maaltijden in uw volledig uitgeruste keuken of geniet op uw terras op een mooie zomerdag.

Bungalow boeken?

Wilt u meer weten over de luxe bungalows voor vakantie in eigen land? Bekijk dan hier meer over onze bungalows. Liever een wellness bungalow? Ook dat kan! Geniet van uw eigen privé sauna en zonnebank.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6