Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

De Wilde Roos beste vakantiepark van Nederland

De Wilde Roos beste vakantiepark van Nederland

Reviewers op Zoover geven De Wilde Roos gemiddeld een 9,6

De Wilde Roos heeft een Gouden Zoover Award in de wacht gesleept! Het park mag zich met een gemiddelde van een 9,6 het beste middelgrote vakantiepark van Nederland noemen. De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en staan voor de waardering van vakantiegangers. Deze waardering is gebaseerd op reviews die op zoover.nl zijn geplaatst: in 2019 waren dit ruim 210.000 reviews.

Beste vakantiepark van Nederland

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top van elke categorie aanwezig om een award in ontvangst te nemen. Gasten beoordeelden De Wilde Roos met een waarderingscijfer 9,6 en dat was de eerste plaats waard in de categorie middelgrote vakantieparken. Eigenaren Wim en Harriët Weitkamp vinden het geweldig. Harriët: “We stonden op dat podium en toen de presentator zei dat De Wilde Roos de winnaar is waren we ontzettend blij en trots. In 2017 waren we derde, in 2018 tweede en dat we nu door de reviews in 2019 op de eerste plek staan is echt fantastisch.”

Gouden en Zilveren Awards

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Accommodaties in Overijssel doen het opvallend goed in vergelijking met de rest van Nederland. Maar liefst vier Overijsselse accommodaties gingen met de eerste prijs naar huis, waaronder dus De Wilde Roos.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6