Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Weekendje weg in een Bungalow? Kom naar De Wilde Roos

Weekendje weg in een Bungalow? Kom naar De Wilde Roos

Een weekendje weg in een bungalow is heerlijk. U ontsnapt uit de dagelijkse sleur en gaat er even heerlijk tussenuit met uw favoriete gezelschap. Of dat nu vrienden, familie of uw partner is. Een weekendje weg in een bungalow biedt u de kans een nieuwe omgeving te ontdekken!

Liever een bungalow dan een hotel?

Natuurlijk is het heerlijk om een weekendje weg te gaan in een hotel. U hoeft niet te koken en schuift na een goede nacht aan bij een ontbijtbuffet. Dat klinkt fijn en dat is het ook, maar een weekendje weg in een bungalow biedt nog veel meer vrijheid. In uw eigen keuken maakt u uw eigen favoriete gerechten en ook heeft u veel meer ruimte om u heen dan in een hotelkamer. Met mooi weer geniet u zelfs in uw eigen tuin!

Luxe bungalows

De bungalows van De Wilde Roos liggen op het prachtige vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen. Dit bungalowpark ligt middenin het Overijsselse Vechtdal. Vanaf hier gaat u de natuur in: ontdek per fiets of te voet de groenste bossen, prachtige uitgestrekte weilanden en mooie vergezichten langs de Vecht.

Bij De Wilde Roos kunt u twee soorten bungalows reserveren. De luxe bungalow voor 4 en 6 personen of de wellness bungalow voor 4 en 6 personen. Elke bungalow heeft zijn eigen stijl en is met zorg ingericht. Graag willen we dat u zich helemaal thuis voelt en daarom zijn onze bungalows van alle gemakken voorzien.

U kunt koken in een ruime keuken, luieren op uw comfortabele bank of met mooi weer genieten op het terras in heerlijke relaxstoelen. Het enige verschil tussen de wellness bungalows en de luxe bungalows is dat de wellness bungalows zijn uitgerust met een privé sauna en een zonnebank. Zo maakt u uw weekendje weg in een bungalow nog aangenamer!

Benieuwd naar de verschillende bungalows?

Bekijk de luxe bungalows
Bekijk de wellness bungalows

Direct reserveren?

Wilt u een bungalow boeken bij De Wilde Roos in Ommen? Dat kan natuurlijk direct online via onze eenvoudige formulier op de website. Wilt u liever persoonlijk contact? Reserveer dan telefonisch! U heeft dan ook de mogelijkheid om gratis voor meerdere opties te kiezen zoals een droger, horren, huisdieren toegestaan of drie slaapkameres beneden.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6