Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalows huren in de nazomer?

Bungalows huren in de nazomer?

De nazomer is de perfecte tijd om nog even te genieten van een heerlijke vakantie. Bij De Wilde Roos kunt u prachtige bungalows huren die uw vakantie in de nazomer helemaal compleet maken. Bij De Wilde Roos kunt u verschillende vakantiewoningen huren. U heeft de keuze uit een luxe bungalow of een wellness bungalow. Alle type bungalows zijn van alle gemakken voorzien zodat u sowieso geniet van een heerlijke vakantie.

Luxe bungalows huren

Als u in de nazomer nog wilt genieten van een heerlijke vakantie kunt u bijvoorbeeld een van de luxe bungalows huren. Een luxe bungalow is geschikt voor 4 of 6 personen. Alle bungalows zijn volledig vrijstaand en volledig drempelvrij. Er is een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Die keuken heeft onder andere en vaatwasser, combimagnetron, keramische kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. U kunt ontspannen op een heerlijk terras met comfortabele terrasstoelen. Lees hier meer over de luxe bungalow. 

Wellness bungalows huren

Een wellness bungalow heeft veel gelijkenissen met de luxe bungalow. Verschil is dat uw in de wellness bungalow letterlijk uw eigen wellness ruimte heeft. U kunt er heerlijk genieten in de privé sauna of onder de zonnebank. Zo beleeft u uw eigen wellness dag. Bent u benieuwd naar de wellness bungalows van De Wilde Roos? Bekijk dan hier de foto’s en uitgebreide beschrijving. 

Nazomeren bij De Wilde Roos

Twijfelt u nog of u een bungalow moet huren bij De Wilde Roos? Laat dan de prachtige omgeving u over de streep trekken. De bungalows van De Wilde Roos liggen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Wandel door prachtige groene bossen, fiets door fantastisch uitgestrekt landschap en vaar over de historische Vecht. Het hanzestadje Ommen is met al haar terrassen en gezellige restaurants een plek waar u gegarandeerd gezelligheid vindt.

Lees hier meer over de omgeving van de bungalows van De Wilde Roos.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6