Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalow met sauna huren? Warm heerlijk op in de winter!

Bungalow met sauna huren? Warm heerlijk op in de winter!

Een bungalow met sauna is een aangename luxe die De Wilde Roos u kan bieden. Vooral nu het zo lekker winters koud is buiten, is niets heerlijker om na een stevige wandeling of fietstocht op te warmen in uw eigen privé sauna. Daarnaast hebben onze bungalows met sauna ook een eigen zonnebank. Creëer uw eigen wellness moment in een wellness bungalow van De Wilde Roos.

Vakantiepark De Wilde Roos

Ons vakantiepark ligt middenin het prachtige Vechtdal. Het Overijsselse Vechtdal heeft mooie groene bossen, uitgestrekte heidevelden en mooie wandel- en fietspaden langs de rivier de Vecht. Het stadje Ommen ligt op een kwartiertje fietsen. Hier kunt u winkelen in de gezellige winkels en ook vindt u hier verschillende sfeervolle restaurantjes.

De wellness bungalows van De Wilde Roos zijn zeer goed uitgerust. U bent van alle comfort en gemakken voorzien als u op vakantie komt op ons bungalowpark. We hebben 1 wellness bungalow voor 4 personen en 2 bungalows voor 6 personen. De ruime keukens zijn allemaal uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een ruime douchecabine inclusief toilet. In de hal is nog een extra toilet aanwezig.

Reserveer een bungalow met Sauna

Heeft u al helemaal zin in een vakantie in uw eigen wellness bungalow met sauna? Dan kunt u nu een wellness bungalow reserveren via onze website. Wilt u liever telefonisch reserveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Graag helpen we u bij het reserveren van uw bungalow zodat we een perfect vakantie kunnen samenstellen.

Reserveer uw bungalow met sauna direct online

Neem persoonlijk contact met ons op

Bungalow zonder sauna?

Hoeft u niet de luxe van een eigen sauna en zonnebank in uw bungalow van De Wilde Roos? Wilt u wel een bungalow huren op onze mooie vakantiepark? Boek dan een luxe bungalow.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6