Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bekijk nu onze geheel vernieuwde bungalow 130!

Bekijk nu onze geheel vernieuwde bungalow 130!

Na twee weken schilderen, stofferen en restyling zijn we echt supertrots op het resultaat. Wat is de geheel vernieuwde bungalow 130 een pareltje geworden! Deze bungalow is helemaal opgefrist met onder andere nieuwe kleuren op de muren, sfeervolle accessoires, een warm vloerkleed en een heerlijke stoel. Al zeggen we het zelf: deze bungalow nodigt toch ontzettend uit om te komen genieten van een fijne vakantie?

De zon schijnt nu jij er bent….

Alsof je een plek bereikt
om je heen kijkt en weet
dat je thuis bent…..
Alsof je dit al kende
voordat je het zag.
Er geweest was voor je er zou komen.
Zo thuis!

Luxe bungalow voor 6 personen

Deze geheel vernieuwde bungalow is geschikt voor 6 personen. De luxe vakantiewoning is volledig drempelvrij en is voorzien van een comfortabele woonkamer met aangrenzend een volledig ingerichte keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, vierpits keramische kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. In de keuken kunt u dus heerlijk koken zonder dat u misgrijpt.

De badkamer bevindt zich op de begane grond en heeft dezelfde luxe als die in de rest van de bungalow. Geniet van een ruime douche, dubbele wastafel en een toilet. In de hal vindt u nog een extra toilet. Er zijn verder nog 3 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond en 1 op de bovenverdieping.

Reserveren

Wilt u de geheel vernieuwde bungalow 130 boeken? Er zijn dit voorjaar en in de zomer nog een aantal data beschikbaar! Neem even persoonlijk contact met ons op als u perse in woning 130 wilt verblijven! Bel: 0529-463666.

Boek online

Wist u dat al onze luxe en wellness bungalows een eigen stijl hebben? We hebben elke vakantiewoning zo ingericht dat u zich er heerlijk thuis zal voelen! Lees hier meer over onze bungalows.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6