Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Luxe bungalowpark

Zoekt u een luxe bungalowpark om uw volgende vakantie te vieren? Dan is het luxe bungalowpark De Lindenbergh in Ommen zeer geschikt. Op dit luxe bungalowpark staan prachtige bungalows van De Wilde Roos. Elke De Wilde Roos bungalow is voorzien van een eigen stijl. Hierdoor is geen enkele bungalow hetzelfde, in tegenstelling tot vele andere bungalows op bungalowparken.

De vakantiewoningen van De Wilde Roos op het luxe bungalowpark zijn zeer geschikt voor elk type vakantieganger. Of u nu wilt genieten van een actieve vakantie, lekker wilt luieren in uw eigen ruime en groene tuin of helemaal tot rust wilt komen in uw eigen sauna, bij De Wilde Roos kan alles.

Luxe en wellness bungalows

Op het luxe vakantiepark vindt u twee typen bungalows van De Wilde Roos. De luxe bungalows en de wellness bungalows. Zowel de luxe als de wellness bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Verschil is dat de wellness bungalows voorzien zijn van een sauna en zonnebank. Verder hebben alle bungalows een heerlijk ruime keuken inclusief combimagnetron en vaatwasser. De ruime badkamer is voorzien van een mooie douchecabine, een dubbel wasbak en een toilet. In de hal van de bungalow is nog een extra toilet.

De tuinen van de bungalows op het luxe bungalowpark zijn lekker ruim en prachtig groen. Het terras is voorzien van tuinmeubilair met verstelbare stoelen en luxe kussens, dus ook buiten uw bungalow op het luxe bungalowpark is het heerlijk vertoeven. Alle bungalows zijn daarnaast ook voorzien van gratis draadloos internet.

Boek een luxe bungalow

Wilt u verblijven in één van onze prachtige bungalows op het luxe vakantiepark? Boek dan eenvoudig en snel online via onze website. Wilt u liever telefonisch boeken? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op zodat u we kunnen helpen bij het boeken van een heerlijke vakantie op een luxe bungalowpark!

Recensies van De Wilde Roos

9,6