Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalow met sauna

Wat is er heerlijker dan genieten van een ontspannen vakantie in een bungalow met sauna? Bij de bungalows van De Wilde Roos is dat mogelijk! Enkele van onze luxe bungalows zijn uitgerust met een comfortabele privé sauna voor twee personen.

Een bungalow sauna maakt het mogelijk om volledig te kunnen genieten van een wellness dagje. Omdat u in uw eigen bungalow de sauna kunt bezoeken geniet u na uw saunabezoek bijvoorbeeld van een heerlijk kopje koffie op uw eigen bank, of kunt u even heerlijk bijkomen in de groene tuin van de bungalow.

Boek een wellness bungalow met sauna

Wilt u een bungalow met sauna boeken bij De Wilde Roos? Boek dan één van onze wellness bungalows. Deze wellness bungalows zijn uitgerust met een sauna en een zonnebank. Zo wordt uw wellness ervaring compleet!

Naast de sauna en zonnebank vindt u meer gemakken in onze wellness bungalow. Zo is de ruime keuken ingericht met een combimagnetron en een vaatwasser. De luxe badkamer is voorzien van een mooie douchecabine, een dubbele wastafel en een toilet. In de hal vindt u nog een toilet. Ook hebben de wellness bungalows met sauna vloerverwarming.

Online of telefonisch boeken

U kunt de bungalow met sauna bij De Wilde Roos in Ommen eenvoudig en snel boeken via onze website. Ga direct naar online reserveren en kijk of de voor u geschikte data nog beschikbaar zijn. Boekt u liever persoonlijk? Dat kan natuurlijk ook! U kunt ons altijd bellen om een bungalow met sauna te boeken. Ook kunt u via de telefoon extra opties doorgeven zoals horren en huisdieren toegestaan (indien beschikbaar).

Wilt u meer weten over de wellness bungalow met sauna? Klik dan hier voor meer informatie en foto’s. Hebt u vragen? Wij vertellen u vrijblijvend graag meer over de bungalow met sauna. Neem contact met ons op.

Recensies van De Wilde Roos

9,6