Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Luxe vakantiepark

Wilt u vakantie vieren op een luxe vakantiepark? De bungalows van De Wilde Roos zijn van alle luxe voorzien. We verhuren stuk voor stuk luxe villa’s waarin u echt heerlijk vakantie kunt vieren. Onze bungalows staan op het luxe vakantiepark de Lindenbergh in Ommen. Het park is ruim opgezet met heel erg veel groen en de bungalows hebben stuk voor stuk veel ruimte om zich heen.

Op het luxe vakantiepark staan twee verschillende soorten bungalows van De Wilde Roos: de luxe bungalows en de wellness bungalows. Beide soorten bungalows bieden dezelfde basis aan luxe. Zo hebben alle bungalows een zeer ruime en volledig ingerichte keuken. Er is een combimagnetron en een vaatwasser. De ruime badkamer is voorzien van een grote douchecabine, twee wastafels en een toilet. Dan bevindt zich in de hal van de woning nog een extra toilet.

Sauna en zonnebank

De wellness bungalow heeft dus dezelfde luxe en gemakken als de luxe bungalow. Het verschil is dat deze bungalows een sauna en een zonnebank hebben. Hoe heerlijk is dat als u echt lekker wilt genieten van luxe. Eerst heerlijk relaxen in de sauna om vervolgens heerlijk bij te komen op uw eigen privé terras. Verblijft u in de winter op het luxe vakantiepark? Dan is het ook erg fijn om te genieten onder de zonnebank.

De tuinen van de beide bungalows zijn ruim opgezet en voorzien van tuinmeubilair. Er zijn verstelbare stoelen en luxe kussens aanwezig. Ook is er een schuurtje waar u bijvoorbeeld uw fietsen in kunt opbergen. Neemt u geen fietsen mee, maar wilt u wel mooie fietstochten maken? Dan kunt u natuurlijk ook altijd fietsen huren!

Bungalow boeken

Wilt u meer weten van de mooie bungalows op ons luxe vakantiepark? Lees dan snel meer over alle faciliteiten in de bungalows.

Luxe bungalows Wellness bungalows

Wilt u direct weten of de bungalow van uw keuze beschikbaar is? Bekijk dan hier de beschikbaarheid en boek direct online!

Boek online Bekijk beschikbaarheid

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6