Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Lindenbergh Ommen

De luxe en comfortabele bungalows van De Wilde Roos staan op het vakantiepark De Lindenbergh in Ommen. Op dit park staat een groot aantal vakantiehuizen waarvan er een aantal van De Wilde Roos zijn.

De bungalows van De Wilde Roos op De Lindenbergh in Ommen zijn met veel zorg en aandacht ingericht. Elke luxe vakantiewoning heeft zijn eigen stijl. Er is er geen één hetzelfde. Dus wilt u op vakantie naar het vakantiepark De Lindenbergh in Ommen, maar wilt u niet in een standaard bungalow verblijven? Dan zijn de bungalows van De Wilde Roos de ideale keuze voor u.

Luxe bungalows en wellness bungalows

Bij De Wilde Roos, gevestigd op het vakantiepark De Lindenbergh in Ommen, kunt u kiezen uit twee soorten bungalows. Luxe bungalows en wellness bungalows. De luxe bungalows zijn prachtig ruime en lichte vakantiewoningen die van alle gemakken voorzien zijn.

U kunt heerlijk koken in een ruime keuken inclusief combimagnetron en vaatwasser. Ook is de badkamer van alle luxe voorzien. Profiteer van een ruime douche, dubbele wastafel en een toilet. In de hal vindt u nog een tweede toilet. Het terras is voorzien van tuinmeubilair met verstelbare stoelen en luxe kussens, dus ook buiten uw bungalow op het park De Lindenbergh in Ommen is het heerlijk vertoeven. Alle bungalows zijn voorzien van gratis draadloos internet.

Naast de luxe bungalows vindt u bij De Wilde Roos ook wellness bungalows. Deze bungalows bieden u net als de luxe bungalows alle comfort die u nodig heeft, maar hebben als extraatje ook nog een sauna en zonnebank. Zo geniet u van een heerlijk wellness moment in uw eigen bungalow!

Boek een bungalow

Wilt u uw vakantie vieren in één van de luxe of wellness bungalows van De Wilde Roos op het vakantiepark De Lindenbergh in Ommen? Boek de bungalow dan direct online! Heeft u liever persoonlijk contact? Neem dan via telefoon contact met ons op. Wij helpen u graag bij het boeken van de voor u perfecte bungalow!

Recensies van De Wilde Roos

9,6