Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalows in Overijssel

Voor bungalows in Overijssel bent u bij De Wilde Roos aan het juiste adres. Onze bungalows in Overijssel zijn gevestigd op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh te Ommen in het prachtige Vechtdal. Onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien, zodat u gegarandeerd heerlijk kunt genieten van een ontspannen verblijf. Wij bieden luxe bungalows en wellness bungalows voor zowel 4 als 6 personen. Het extraatje van de wellness bungalows is dat deze zijn voorzien van een sauna en zonnebank. Hiernaast verhuren wij tevens bungalows voor mindervaliden.

Bungalow Overijssel

Al twaalf jaar verhuren wij recreatieve bungalows op Landgoed de Lindenbergh in Ommen. Wanneer u bij ons bungalows in Overijssel huurt, dan staat gastvrijheid altijd centraal. Wij geven onze gasten iedere dag een gevoel van thuiskomen. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn dan ook twee termen waar wij om bekend staan. Wij vinden het belangrijk dat u een fijne vakantie beleeft.

  • Gastvrij
  • Persoonlijke aandacht
  • Vriendelijkheid

Omgeving van bungalows in Overijssel

Onze bungalows in Overijssel bevindt zich middenin het prachtige Vechtdal, aan de rand van de toeristische plaats Ommen. Ommen staat bekend om haar gezellige sfeer en de vele zonnige terrassen. Deze karakteristieke stad leent zich dan ook perfect voor een toeristisch uitstapje. Daarnaast kunt u mooie wandel- en fietstochten maken in Ommen. Door het afwisselende landschap in de directe omgeving van het vakantiepark kunt u genieten van prachtige routes. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw eigen route te maken met behulp van de fietsknooppuntenkaart. Houdt u van vissen? Ook dan is Ommen de perfecte locatie met de prominente rivier de Vecht. Bovendien kunt u daar kano’s huren.

Workshops

Vanaf maart 2014 gegeven wij ook workshops. Onze eerste workshop is een lente workshop. Hiermee haalt u de prachtige kleuren en geuren van de lente van buiten naar binnen. U gaat mooie lenteaccessoires voor in huis maken: een sfeervolle tulpen spiraalkrans en een kleurig lentearrangement in een glazen schaal. U wordt ontvangen met koffie en wat lekkers en rond de middag wordt er een heerlijke lunch geserveerd. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe workshops.

Vernieuwde winkel

De Wilde Roos heeft onlangs haar sfeervolle winkel geheel vernieuwd. U vindt er onder andere stijlvolle accessoires voor in huis. Ook als u op zoek bent naar een cadeau, slaagt u gegarandeerd in onze winkel. Daarnaast kunt u er goed terecht voor tuinaccessoires. Wanneer u dan thuis komt van uw heerlijke vakantie, kunt u dus ook nog een mooi presentje meenemen voor het thuisfront of voor uzelf.

Bungalows in Overijssel boeken

Samen met u stellen wij graag uw perfecte vakantie samen. Wilt u meer informatie over onze arrangementen of overnachten bij De Wilde Roos? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6