Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalow park

De Wilde Roos is een bungalow park dat rust en ruimte ademt. Een heerlijke plek middenin het Overijsselse Vechtdal in Ommen. De luxe bungalows zijn ruim opgezet. Ze staan allemaal vrijstaand verdeeld over het park en elke woning heeft zijn eigen oprit. Naast het bungalow park ligt een restaurant waar u heerlijk kunt eten. Ook ligt het gezellige stadje Ommen heel dichtbij. Al met een kwartier fietsen bent u in het centrum. U vindt hier allerlei restaurants en ook zijn er leuke winkels te vinden in het centrum.

Houdt u van de natuur? Dan biedt het Vechtdal u allerlei mogelijkheden. Ga heerlijk fietsen of wandelen in de bossen of maak mooie tochten langs de Vecht. In onze receptie ligt een groot aantal routekaarten en ook vertellen we u natuurlijk graag over onze favoriete routes.

Luxe en Wellness bungalows

Op het bungalow park De Wilde Roos vindt u twee verschillende types bungalows. U kunt een luxe of een wellness bungalow boeken, maar alle bungalows voldoen aan een standaard comfort level. Luxe bungalows bieden plek aan zes personen. Ze hebben twee slaapkamers beneden en een slaapkamer boven. Daarnaast is er vloerverwarming en centrale verwarming. Ook is in elke woning gratis WiFi aanwezig. De woning heeft een volledig ingerichte keuken en is helemaal voorzien van horren. Ook is er een wasmachine en een droger aanwezig.

De wellness bungalows op het bungalow park zijn net als de luxe bungalows van alle comfort voorzien. Enige verschil is dat er ook vier persoons bungalows te huur zijn en deze bungalows zijn uitgerust met een sauna én een zonnebank. Zo kunt u het ultieme vakantiegevoel ervaren in onze bungalows. Heerlijk om na een dag buiten zijn, bijvoorbeeld na een lange fiets- of wandeltocht, te kunnen ontspannen in uw eigen sauna. Geniet!

Bekijk de luxe bungalows Bekijk de wellness bungalows

Online boeken

Op onze website kunt u heel eenvoudig online een luxe of wellness bungalow op ons bungalowpark boeken. Klik hieronder op Online boeken. Als u de datum van uw vakantie aanvinkt ziet u direct de beschikbaarheid en de tarieven. Heeft u vragen over de bungalows? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even bellen! Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Online boeken Contact opnemen

Klik op één van de foto's om deze te vergroten.

Recensies van De Wilde Roos

9,6