Bel: 0529 46 36 66 Mail: info@dewilderoos.nl

Online Boeken

Bungalow huren Overijssel

Overijssel is een vaak onderschatte provincie van Nederland. U vindt er prachtige natuur en mooie plekken waar u heerlijk van uw vakantie kunt genieten. Voor een luxe bungalow in Overijssel kunt u goed terecht bij ons vakantiepark in Ommen.

Bungalow huren Overijssel

Wanneer u bij ons een bungalow in Overijssel huurt, dan staat gastvrijheid altijd centraal. Wij geven onze gasten iedere dag een gevoel van thuiskomen. Persoonlijke aandacht en vriendelijkheid zijn dan ook twee termen waar wij bekend om staan. Wij vinden het belangrijk dat u een fijne vakantie beleeft.

  • Gastvrij
  • Persoonlijke aandacht
  • Vriendelijkheid

Bungalowarrangementen

Wij bieden verschillende bungalowarrangementen. Dit zijn arrangementen waarmee u uw boeking kunt uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een sauna- of culinair arrangement kiezen. Houdt u meer van geschiedenis en natuur? Ook daar hebben wij geschikte arrangementen voor.

Sauna en wellness

Wilt u helemaal tot rust komen tijdens uw vakantie? Dan kunt u heerlijk een dag naar de sauna gaan. Bij dit arrangement krijgt u entreekaarten voor de Sauna Thermen Zuidwolde in Drenthe. Om uw vakantie helemaal compleet te maken, kunt u hier ook nog eens een wellness bungalow bij boeken. Dan kunt u zelfs genieten van uw privésauna.

High tea

Bij dit high tea arrangement krijgt u een wandel- of fietsknooppuntenkaart. Na deze wandeling of fietstocht kunt u genieten van een uitgebreide high tea op een prachtige locatie. U kunt zelf kiezen uit een high tea bij Herberg de Klomp in Vilsteren of voor een high tea bij Mooirivier in Dalfsen.

Voel je thuis

Bij al deze arrangementen zit het voel je thuis arrangement inbegrepen. Hierbij kunt u genieten van opgemaakte bedden, badhanddoeken en een keukenpakket. Ook staat er een fles wijn en een speciale gift bag voor u klaar.

Uitstapjes

Onze bungalows in Overijssel liggen middenin het prachtige Vechtdal, aan de rand van de toeristische plaats Ommen. Deze stad staat bekend om haar gezellige sfeer en de vele zonnige terrasjes. Voor ontspanning kunt u hier dus zeker goed terecht. Ook sportieve activiteiten kunt u hier zeker doen. In het afwisselende landschap in de directe omgeving van het vakantiepark zijn prachtige wandel- en fietstochten uitgestippeld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw eigen route te maken met behulp van de fietsknooppuntenkaart. Onderweg zult u diverse mooie natuurgebieden tegenkomen.

Bungalow huren Overijssel faciliteiten

Een bungalow in Overijssel op vakantiepark Landgoed de Lindenbergh is van alle gemakken voorzien. De verschillende faciliteiten maken uw verblijf zeer aangenaam. Elke bungalow heeft haar eigen tuin en terras. Daarnaast is er een speeltuintje voor de kinderen, kunt u fietsen huren en is er een tennisbaan op het vakantiepark. Ook kunt u internetten en is er een verse broodjes service. Gaat u liever ergens anders dineren? Dan kan dat in restaurant de Lindenberg.

Bungalow in Overijssel boeken

Wilt u een bungalow huren Overijssel en uw vakantie doorbrengen in het mooie Ommen en op ons vakantiepark? Boek dan nu online uw vakantie!

Recensies van De Wilde Roos

9,6